28/384-690; 06706006162 info@marikakonyhaja.hu

Üdvözöljük a Marika Konyhájánál

Kiváló ételeket szállítunk több mint 18 éve!

Bemutatkozás

A Marika Konyhája étterem 1998.-óta működik Veresegyházon. Az első években még csak szimpla gyorsétteremként üzemelt, de az elmút 25 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mára kiszállítással, rendezvények és esküvők lebonyolításával és panzióval is bővült a kínálat.

  • Készítünk hideg és melegtálakat
  • Céges és családi társaságokat fogadunk akár egész estés vendéglátással vagy 2,5 órás korlátlan étel és italfogyasztással.
  • Rendezénytermünk 70 főig fogad csoportokat.
  • 2 éve nyitottuk meg az emeleten működő 8 szobás, 20 férőhelyes panziónkat VeresMotel névvel. A Booking.com oldalon 9,3-as osztályzatot értünk el.

Büszkék vagyunk arra, hogy Veresegyház legrégebben működő étterme vagyunk és olyan Vendégekkel büszkélkedhetünk akik már több mint 20 éve járnak hozzánk.

Ajánlataink

Családi és céges rendezvényekre

Svédasztalos ajánlat 2,5 órás korlátlan étel is italfogyasztással          

9.990 Ft-tól Tovább a részletekre

Egész estés vendéglátás 2-szeri étkezéssel és korlátlan italfogyasztással

18.000 Ft-tól Tovább a részletekre

Konferencia ajánlat cégeknek, többszöri bekészítéssel, étel és italfogyasztással

  Tovább a részletekre

Specialitásaink

Kóstolja meg speciális ajánlatainkat

Kárpáti borzaska

A vékonyra szelt karajszeleteket előző este fokhagymával bőven elkevert tejbe áztatjuk. A tejbe tojást, borsot, lisztet és reszelt burgonyát teszünk, a húst pedig majd az ebből készült masszába forgatjuk. Miután kisült, fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal borítjuk be.

Diós aszalt szilvás csirkemell

A darabolt szilvát vörösborba áztatjuk, majd összekeverjük az előzetesen apróra vágott és könnyedén megpirított dióval. A tölteléket a finoman fűszerezett és előkészített húsokba töltjük. A kész töltött hústekercseket a burgonyával együtt sütjük ki, majd a borból és a diós aszalt szilvából álló töltelék másik feléből szegfűszeggel, fahéjjal és tejszínnel mártást készítünk. Így tálaljuk ezt az ínycsiklandó, ünnepi fogást.

Pikáns pácolt tarja

A tarjaszeleteket előző este citromlés, olívaolajos, fokhagymás, chlikrémes pácba helyezzük. Először letakarva sütjük, hogy megpuhuljon, majd  gyengéden át is pirítjuk. Fűszeres steakburgonyával és házi savanyúsággal szeretjük tálalni. 

Sajttorta áfonyamártásban

Zabkekszből, mascarponéból, tejfölből és tojásból masszát készítünk, amit kekszalapra halmozunk. Az áfonyát narancslével, mézzel és citromlével főzzük fel. A kész mártást a kihűlt, cikkekre vágott sajttorta tetejére halmozzuk.

Bundás szendvics

A két, ínycsiklandó, frissen kisült bundáskenyér-szelet közé bőségesen halmozunk sült bacont és trappista-szeleteket. Zöldségekkel tálaljuk.

Esküvő

Tartsa nálunk esküvőjét 70 főig

Esküvői csomagajánlatok

18.000,- forint/főtől

 

  • Vegyestálak: Ropogós malacsült, sült kacsacomb pezsgős párolt káposztával, baconnel és füstölt sajttal töltött rántott sertésszelet, fokhagymás bundában sült zöldségek (cukkíni, karfiol, gomba)
  • Rizs és petrezselymes burgonya köret, házi savanyúsággal és tartármártással
  • Büféasztalos éjféli vacsora: Töltött csirkecomb házi savanyúsággal és kenyérrel

Tovább a részletekre

Lagzi után a nászéjszaka a Delux Queen szobában!

 

 

  • A 20 fős panziónkban nemcsak az újdonsült párt tudjuk vendégül látni, hanem a messziről érkezett családtagokat, rokonokat, barátokat.Elhelyezés kényelmes és modern 2 vagy 4 ágyas szobákban. Szobáink légkondicionálóval, okostévével, hajszárítóval felszereltek.

Tovább a részletekre

Átbulizott éjszaka után, reggeli a Marika Konyhájában.

A reggeli 2900,-/főért kérhető

Panziónkban foglalhat akár reggelivel is. A reggeli ajánlatunk tartalmazza:

  • Ham&eggs
  • Omlet
  • Bundás szendvics
  • Kétszersült panníni
  • Hideg mediterrán felvágottas tál
  • Kávé, Rostos üdítő

Tovább a részletekre

Kapcsolat

Helyszín:

2112 Veresegyház, Budapesti út 3/C

Nyitvatartás:

Hétfő-Szombat:
08:00 - 18:00

Vasárnap
08:00 - 17:00

Telefon:

28/384-690; 70/600-6162

Loading
Your message has been sent. Thank you!
A weboldal cookie-kat(sütiket) használ. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.