
Bemutatkozás
A Marika Konyhája étterem 1998.-óta működik Veresegyházon. Az első években még csak szimpla gyorsétteremként üzemelt, de az elmút 25 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mára kiszállítással, rendezvények és esküvők lebonyolításával és panzióval is bővült a kínálat.
- Készítünk hideg és melegtálakat
- Céges és családi társaságokat fogadunk akár egész estés vendéglátással vagy 2,5 órás korlátlan étel és italfogyasztással.
- Rendezénytermünk 70 főig fogad csoportokat.
- 2 éve nyitottuk meg az emeleten működő 8 szobás, 20 férőhelyes panziónkat VeresMotel névvel. A Booking.com oldalon 9,3-as osztályzatot értünk el.
Büszkék vagyunk arra, hogy Veresegyház legrégebben működő étterme vagyunk és olyan Vendégekkel büszkélkedhetünk akik már több mint 20 éve járnak hozzánk.
Ajánlataink
Családi és céges rendezvényekre
Egész estés vendéglátás 2-szeri étkezéssel és korlátlan italfogyasztással
18.000 Ft-tól Tovább a részletekreKonferencia ajánlat cégeknek, többszöri bekészítéssel, étel és italfogyasztással
Tovább a részletekreSpecialitásaink
Kóstolja meg speciális ajánlatainkat
Kárpáti borzaska
A vékonyra szelt karajszeleteket előző este fokhagymával bőven elkevert tejbe áztatjuk. A tejbe tojást, borsot, lisztet és reszelt burgonyát teszünk, a húst pedig majd az ebből készült masszába forgatjuk. Miután kisült, fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal borítjuk be.

Diós aszalt szilvás csirkemell
A darabolt szilvát vörösborba áztatjuk, majd összekeverjük az előzetesen apróra vágott és könnyedén megpirított dióval. A tölteléket a finoman fűszerezett és előkészített húsokba töltjük. A kész töltött hústekercseket a burgonyával együtt sütjük ki, majd a borból és a diós aszalt szilvából álló töltelék másik feléből szegfűszeggel, fahéjjal és tejszínnel mártást készítünk. Így tálaljuk ezt az ínycsiklandó, ünnepi fogást.

Pikáns pácolt tarja
A tarjaszeleteket előző este citromlés, olívaolajos, fokhagymás, chlikrémes pácba helyezzük. Először letakarva sütjük, hogy megpuhuljon, majd gyengéden át is pirítjuk. Fűszeres steakburgonyával és házi savanyúsággal szeretjük tálalni.

Sajttorta áfonyamártásban
Zabkekszből, mascarponéból, tejfölből és tojásból masszát készítünk, amit kekszalapra halmozunk. Az áfonyát narancslével, mézzel és citromlével főzzük fel. A kész mártást a kihűlt, cikkekre vágott sajttorta tetejére halmozzuk.

Bundás szendvics
A két, ínycsiklandó, frissen kisült bundáskenyér-szelet közé bőségesen halmozunk sült bacont és trappista-szeleteket. Zöldségekkel tálaljuk.

Esküvő
Tartsa nálunk esküvőjét 70 főig
Galéria
Néhány fotó az étteremről
Kapcsolat
Helyszín:
2112 Veresegyház, Budapesti út 3/C
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat:
08:00 - 18:00
Vasárnap
08:00 - 17:00
Email:
info@marikakonyhaja.hu
Telefon:
28/384-690; 70/600-6162